top of page

Mini-conferentie 'Nieuwe Vrienden'


Op 18 november jl. organiseerden OTIB-RBPI, BIM5, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Bouwmensen en IW de mini-conferentie met theatervoorstelling “Nieuwe Vrienden”. Dit vond plaats in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.


Samenwerken en duurzame allianties vormen: dat was de kern van de ‘Nieuwe Vrienden’ miniconferentie. Tegen de achtergrond van de energietransitie en een leven lang ontwikkelen, werd het thema “innovatief samenwerken” gepositioneerd. Wat doen we al samen? Wat zouden we samen nog kunnen oppakken? Welke initiatieven liggen er en hoe kunnen we bestaande samenwerkingsvormen eventueel breder trekken. Er werd gekeken naar succesvolle regionaal en lokaal bewezen samenwerkingsvormen. Tussen bedrijven én branches onderling, maar ook tussen bedrijven en het onderwijs. Het ging om het maken van “Nieuwe Vrienden!


Op de mini-conferentie sprak programmamanager BIM5 Michel van den Burg. “Heerlijk om in de Verkadefabriek voor groot publiek te kunnen en mogen vertellen waar BIM5 nu staat en wat de stip is op de horizon. Met maar liefst 170 aanwezigen in de zaal zijn er weer veel banden aangehaald en nieuwe ontstaan voor de bouw- en installatiesector in Noord Oost Brabant”.


Download hier de BIM5 presentatie.

14 weergaven
bottom of page