top of page

Match-sessie met 60 bedrijven

Bijgewerkt op: 8 jul. 2019

BIM⁵ heeft afgelopen mei een match-sessie georganiseerd waarbij zestig verschillende partners van HBO, AD en MBO aanwezig waren. Tijdens de match-sessie kregen de bedrijven de kans om te duiden hoe zij zich in de toekomst willen verbinden aan het onderwijs.Door een uniek samenspel tussen het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen studenten kennismaken met eventuele toekomstige werkgevers, terwijl bedrijven de kans krijgen om jonge professionals te werven.

Tijdens de ontbijtsessie werden de bedrijven door BIM⁵ gevraagd een zogenaamde menukaart in te vullen voor de eerstejaars Smart Building én AD Built Environment studenten. De bedrijven omschreven in deze menukaarten welke leerwerkplekken, excursies, workshops en gastlessen zij willen aanbieden voor de studenten.


De match-sessie bleek zeer succesvol, zowel voor de AD Built Environment als voor de Smart Building opleiding. De aanbiedingen voor projecten, stages, netwerkbijeenkomsten, gastlessen en excursies staan dan ook klaar voor de beide opleidingen. Vanwege het succes zullen studenten en bedrijven jaarlijks op deze wijze worden gematcht.

73 weergaven
bottom of page