top of page

Maak kennis met het projectsupport-team van BIM⁵

Bijgewerkt op: 8 jul. 2019


Ik ben Ilonka van der Heijden. Ik werk nu ruim 12 jaar met plezier in verschillende functies bij De Leijgraaf. In 2007 ben ik begonnen toen ik de commerciële binnendienst deed voor de bedrijfsoplei-dingen. Daarna heb ik vier jaar als applicatiebeheerder van verschillende softwarepakketten achter de schermen van de Servicedesk gewerkt. Sinds februari 2018 verzorg ik voor BIM5 de projectsupport voor zowel BIM5 als Smart Building, in de breedste zin van het woord. Je kunt me bereiken op mijn mobiel 06-29060569, per mail ilonka.heijden@leijgraaf.nl of in real life op de Gasstraat Oost 12 in Oss.

Mijn naam is Brigitte Versterre en ik werk bij Bouwmensen Oss/Nijmegen / Inframensen Zuid op de afdeling Projectbureau. Mijn eerdere functie van Office Manager van Bouwmensen Nijmegen (voorheen Born Bouwopleiding) werd na de fusie van de Bouwopleidings-bedrijven Nijmegen en Oss in een nieuw jasje en uitdaging gestoken als Project-manager. Vanuit het Projectbureau ondersteun ik verschillende interne projecten met diverse taken. Voor BIM5 verzorg ik de administratie van de urenregistraties van alle externe en interne partners, inclusief de co-financiering. Daarnaast kan ik flexibel inspringen voor ondersteunende taken indien dat nodig is. Oh ja, en de website www.bim5.nl is door mij gemaakt en wordt door mij bijgehouden ☺. Ik ben bereikbaar via b.versterre@bouwmensen-oss.nl of 06-29128303.
Ik ben Heleen van den Berg-Pijnen en ik werk sinds 12 jaar voor ROC de Leijgraaf binnen de afdeling Techniek. Na innovatieprojecten en accountmana-gement (bedrijfsopleidingen Techniek & Samenleving) ben ik aan de slag gegaan binnen Bedrijfsvoering. Hier kreeg ik naast een heleboel andere leuke taken, ook de vraag PR & Communicatie voor Techniek & Samenleving te doen. Dit laatste heeft zich nu toegespitst op BIM5 en Smart Building. Met name omdat Smart Building een gloednieuwe opleiding is in onze regio en we veel aandacht willen besteden aan deze opleiding, zodat we in september succesvol van start kunnen! Ik houd me hier 16 uur per week mee bezig. De rest van de werkweek is gevuld met Leijgraaf-brede taken. Je kunt mij bereiken via heleen.berg@leijgraaf.nl of 06-57587720.

134 weergaven
bottom of page