top of page

Smart Building College Tour

De volgende Smart Building College Tour van BIM⁵ is gepland op 11 februari in Veghel en heeft als thema “BIM met BENG”. Meld je hier gratis aan.


Afgelopen 13 november vond de eerste editie plaats van de Smart Building College Tour in Dome-X. Zo’n 170 belangstellenden, waaronder leerlingen van vmbo en studenten van mbo, kwamen naar Dome-X. Zij maakten niet alleen kennis met de nieuwe opleiding Smart Building van De Leijgraaf, maar ook met bedrijven uit de regio Noordoost-Brabant waar zij in de toekomst stage kunnen lopen of een baan kunnen vinden. Op de expo waren veel bedrijven die interactief lieten zien hoe zij bouwen aan de toekomst. Hilti Nederland verzorgde een inspirerend ‘college’ over BIM to Field.


Vanuit BIM⁵ heeft De Leijgraaf de opleiding Smart Building mede ontwikkeld met bedrijven uit de regio, vanuit hun behoefte aan vakmensen die vertrouwd zijn met de laatste technologische ontwikkelingen. Het onderwijs sluit op deze manier perfect aan bij de wensen en behoeften van het bedrijfsleven. En dát betekent weer betere kansen op de arbeidsmarkt voor afgestudeerden van deze opleiding.

Het college tijdens deze eerste Smart Building College Tour werd verzorgd door Hilti Nederland. Hilti is een toonaangevende producent en ontwerper van onder meer geavanceerde machines en software voor professionals in de bouwsector. Hilti-professionals Michael Zwager en Dennis Laurijssen lieten tijdens hun college o.a. zien hoe Hilti BIM to Field ziet en daar in een zes stappen model invulling aan geeft. Tot slot lieten ze ook zien hoe ze Field to BIM technisch mogelijk maken.

De Smart Building College Tour is een reeks van drie events. Twee daarvan vinden plaats in Dome-X en één in de CHV Noordkade te Veghel.


De volgende Smart Building College Tour van BIM⁵ is gepland op 11 februari in Veghel en heeft als thema “BIM met BENG”. Meld je hier gratis aan.

167 weergaven
bottom of page