top of page

Samen slim bouwen met BIM⁵

Minder energie verbruiken, minder CO₂ uitstoten, zuiniger met grondstoffen omgaan. Om als (af)bouw- en installatiesector deze grote maatschappelijke uitdagingen aan te kunnen gaan, zullen we anders moeten gaan bouwen, slimmer. Ook in Noordoost-Brabant. Dat kunnen we niet zonder een nieuwe generatie vakmensen. Vakmensen die klaar zijn voor vandaag, morgen en overmorgen.

Dat begint met dynamisch, actueel onderwijs en een aantrekkelijke, vernieuwende sector. BIM⁵ bundelt de krachten van onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de toekomst van de bouw in Noordoost-Brabant. Een toekomst waarin slim bouwen centraal staat.

BIM⁵ is een publiek-private samenwerking. We ontwikkelen onderwijs voor toekomstbestendige vakmensen, delen kennis, inspireren en enthousiasmeren. We werken aan nieuwe opleidingen, creëren leerwerkplekken en inspirerende leeromgevingen, organiseren inspiratie-evenementen, kennissessies, gastcolleges en ga maar door. Zo werken we aan een slimme en sterke bouwsector in onze regio.

"Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de toekomst van de bouw in Noordoost-Brabant"

bottom of page